Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα στις μεταφορές οχημάτων.

Η πολύχρονη πείρα μας και ο άρτια εξοπλισμένος στόλος μας έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Εμπλουτίζοντας τον στόλο μας με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα, αποσκοπούμε στην αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Μεταφορά οχημάτων

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο των μεταφορών οχημάτων με ιδιόκτητο, σύγχρονο, αξιόπιστο στόλο και έμπειρο προσωπικό. Από τη φόρτωση έως την παράδοσή του το όχημα σας έχει την εγγύηση ασφάλειας της Georgopoulos LTD.

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Μεταφέρουμε κάθε είδους οχήματα, τροχοφόρα ή μη. Η εταιρία μας διαθέτει φορτηγά με γερανούς, πλατφόρμες βαρέως τύπου καθώς και οχήματα με ανακλινόμενη καρότσα.

Τομείς δραστηριοποίησης

Μεταφορές σε τροχόσπιτα, bobcat, τρακτέρ, τρέιλερ, μπαγκαζιέρες, σκάφη, βάρκες, αντίκες, πολυτελή αυτοκίνητα, μεταφορές αγωνιστικών οχημάτων, supercars, jeep, dragsters, κάθε τύπου επιβατικό ιδιωτικής χρήσεως και κάθε είδους μοτοσυκλέτας . Επίσης αναλαμβάνουμε μεταφορές επιβατηγών τύπων minibus, πούλμαν και φορτηγών ή άλλων επαγγελματικών οχημάτων με απόβαρο έως 7 τόνους.

Enter your keyword