Η εταιρια μας

Πρωτοπόροι στην οδική βοήθεια, την μεταφορά εμπορευμάτων, υπηρεσίες logistics και γερανομεταφορές.

Αξιοπιστία

Η καταξίωση της εταιρίας από τους ίδιους τους πελάτες μας και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, έχει ως αποτέλεσμα να πετύχουμε την αξιοπιστία μας και στην ποιότητα των υπηρεσιών, διατηρώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Εξυπηρέτηση

Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με απόλυτο σεβασμό, αποτελεί ζωντανή διαφήμιση της εταιρείας μας. Οι άριστες υπηρεσίες μας στις μεταφορές οχημάτων- εμπορευμάτων, της οδικής βοήθειας, των υπηρεσιών logistics καθώς και των γερανομεταφορών, μας έχουν εδραιώσει ως καταξιωμένους επαγγελματίες στον κλάδο μας.

Εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η προσεκτική επιλογή των μηχανημάτων που συμπληρώνουμε στο στόλο μας, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό που εκτελεί με υπεθυνότητα και επαγγελματισμό την κάθε εργασία, μας καθιστούν πρωτοπόρους στο χώρο των μεταφορών.

Η εταιρία μας

Υπεύθυνες και αξιόπιστες υπηρεσίες

Η Georgopoulos LTD ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Γεωργόπουλο το 1999. Έχοντας δύο πρωτοποριακά για την εποχή τους διασκευασμένα φορτηγά, ξεκίνησαμε με τη μεταφορά αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Στη συνέχεια, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας με συνεχή έρευνα πάνω στο αντικείμενο, προχώρησαμε στην ασφαλή φόρτωση, μεταφορά και εκφόρτωση ακόμη και των πιο χαμηλωμένων και πολυτελών αυτοκινήτων, όπως επίσης και στη μεταφορά συλλεκτικών οχημάτων – αντίκες.

Από την ίδρυση της εταιρίας μας καταφέραμε να εδραιώσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με μεγάλες πολυεθνικές και ασφαλιστικές εταιρίες, με τις  οποίες εξακολουθούμε να συνεργαζόμαστε παρέχοντας τους αρίστης ποιότητας υπηρεσίες  με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Με την πάροδο του χρόνου, έχοντας πλέον καθιερωθεί στην αγορά και καθοδηγούμενοι πάντα από την θέληση μας για συνεχή εξέλιξη, επεκταθήκαμε στην οδική βοήθεια, την μεταφορά εμπορευμάτων, υπηρεσίες logistics καθώς και γερανομεταφορές.

Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα. Επενδύουμε σε υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό με πιστοποιητικά άριστης λειτουργίας, ακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής.

Ο άριστα εξοπλισμένος ιδιόκτητος στόλος, καθώς και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της Georgopoulos LTD αποτελούν τα εχέγγυα για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Enter your keyword