Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα στο χώρο των logistics.

Η πολύχρονη πείρα μας στον κλάδο των logistics καθώς και ο άρτια εξοπλισμένος στόλος μας, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας. Όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Εμπλουτίζοντας τον στόλο μας με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα, αποσκοπούμε στην αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών στον κλάδο των μεταφορών οχημάτων και μηχανημάτων . Η Georgopoulos LTD εγγυάται για την εμπρόθεσμη και ασφαλή παράδοση κάθε εμπορεύματος χάρη στο σύστημα τηλεματικής που διαθέτει όλος μας ο στόλος ώστε να έχουμε πλήρη και άμεση εικόνα της καθημερινής κίνησης.

Logistics

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο των logistics όπου με το έμπειρο προσωπικό καθώς και τον ιδιόκτητο, σύγχρονο και αξιόπιστο στόλο της, άρτια εξοπλισμένο με γερανούς, πλατφόρμες βαρέος τύπου καθώς και κλαρκ είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε μεταφορά εμπορευμάτων.

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Στην Georgopoulos LTD παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην διακίνηση εμπορευμάτων. Η παραλαβή και μεταφορά των εμπορευμάτων πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες μας και σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα παραλαβών των εμπορευμάτων τους. Κατά την παραλαβή γίνεται ενδελεχής αντιπαραβολή των στοιχείων στα δελτία αποστολής με τη φυσική παραλαβή και παράδοση λίστας διαφορών, ώστε να διασφαλίζεται η καλή και συνεπής συνεργασία μας.

Τομείς δραστηριοποίησης

Αναλαμβάνουμε μεταφορές πάσης φύσεως εμπορεύσιμου είδους από και προς την επιχείρησή μας. Εγγυούμαστε αξιοπιστία στις έγκαιρες παραδόσεις των εμπορευμάτων, χάρη στο σύστημα τηλεματικής που διαθέτει όλος μας ο στόλος ώστε να έχουμε πλήρη και άμεση εικόνα της καθημερινής κίνησης . Έτσι θα μπορούν οι επιχειρήσεις να συμπιέσουν τον χρόνο κύκλου, να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας, να βελτιώσουν τον έλεγχο των αποθεμάτων, να ελαττώσουν το συνολικό κόστος του προϊόντος και να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών τους.

Enter your keyword