Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα στη μεταφορά μηχανημάτων.

Η πολύχρονη πείρα μας στη μεταφορά μηχανημάτων καθώς και ο άρτια εξοπλισμένος στόλος μας, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας. Όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Εμπλουτίζοντας τον στόλο μας με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα, αποσκοπούμε στην αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών στον κλάδο της μεταφοράς οχημάτων και μηχανημάτων.

Έχουμε την εμπειρία να φροντίσουμε το κάθε μηχάνημα ξεχωριστά ώστε να μην έχει την παραμικρή φθορά κατά την μεταφορά του. Αν πρόκειται για κάποιο εξειδικευμένο μηχάνημα που απαιτεί την παρουσία τεχνικού σας, μπορούμε να προγραμματίσουμε τη μεταφορά κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτουμε ανυψωτικά οχήματα αλλά και γερανούς, ώστε να καλύψουμε κάθε ιδιαίτερη περίπτωση.

Μεταφορά μηχανημάτων

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο της μεταφοράς μηχανημάτων με ιδιόκτητο, σύγχρονο, αξιόπιστο στόλο και έμπειρο προσωπικό. Διαθέτουμε τον αρτιότερο εξοπλισμό όπως φορτηγά με γερανούς και πλατφόρμες βαρέως τύπου για να καλύπτουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια όλη την γκάμα των έργων στην μεταφορά και στην ειδική μεταφορά (τόρνοι, μηχανήματα αρτοποιίας, μηχανήματα ζαχαροπλαστικής, ιατρικά μηχανήματα κ.α.).

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Οι μεταφορές μηχανημάτων απαιτούν οργάνωση, εμπειρία και πρόβλεψη έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα. Το ρίσκο μεταφοράς επαγγελματικού εξοπλισμού είναι μεγάλο, αρκεί μία λάθος κίνηση και μπορεί αυτό να έχει μεγάλο κόστος σε μία εταιρεία. Για τον λόγο αυτό στην Georgopoulos LTD αναλαμβάνουμε παντός τύπου μεταφορά μηχανημάτων έχοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Τομείς δραστηριοποίησης

Αναλαμβάνουμε παντός είδους μεταφορές μηχανημάτων όπως τυπογραφικά μηχανήματα, ξυλουργικά μηχανήματα, μηχανουργικά μηχανήματα, ιατρικά μηχανήματα, αγροτικά μηχανήματα, οικοδομικά μηχανήματα, μηχανήματα οδοποιίας, χωματουργικά μηχανήματα, μηχανήματα ζαχαροπλαστικής, μηχανήματα αρτοποιίας, μεταφορές υποσταθμών και γεννητριών, τόρνων κ.α.

Enter your keyword