Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα στα αυτοκινητάμαξα.

Έχουμε την εμπειρία να φροντίσουμε το κάθε όχημα ξεχωριστά ώστε να μην έχει την παραμικρή φθορά κατά την μεταφορά του.

Η πολύχρονη πείρα μας καθώς και ο άρτια εξοπλισμένος στόλος μας, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας με την αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών στον κλάδο των μεταφορών οχημάτων. Όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά.

Αυτοκινητάμαξα

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο των μεταφορών οχημάτων με ιδιόκτητο, σύγχρονο, αξιόπιστο στόλο και εξειδικευμένο προσωπικό. Οι αυτοκινητάμαξες μας μπορούν να μεταφέρουν έως 8 οχήματα με συνδυασμένη μεταφορά από κάθε γωνιά της Ελλάδας . Από τη φόρτωση έως την παράδοσή του το όχημα σας έχει την εγγύηση ασφάλειας της Georgopoulos LTD.

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Οι μεταφορές οχημάτων απαιτούν οργάνωση, εμπειρία και πρόβλεψη έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα. Για τον λόγο αυτό στην Georgopoulos LTD αναλαμβάνουμε παντός τύπου μεταφορά οχημάτων έχοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία και προσφέροντας ειδικές τιμές σε εμπόρους και εταιρίες

Τομείς δραστηριοποίησης

Αναλαμβάνουμε παντός είδους μεταφορές οχημάτων όπως αντίκες, πολυτελή αυτοκίνητα, μεταφορές αγωνιστικών οχημάτων, supercars, jeep, dragsters, κάθε τύπου επιβατικό ιδιωτικής χρήσεως και κάθε είδους μοτοσυκλέτας . Επίσης αναλαμβάνουμε μεταφορές επιβατηγών τύπων minibus, πούλμαν και φορτηγών ή άλλων επαγγελματικών οχημάτων με απόβαρο έως 7 τόνους.

Enter your keyword