Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα στην οδική βοήθεια.

Η πολύχρονη πείρα μας καθώς και ο άρτια εξοπλισμένος στόλος μας, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας. Όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Εμπλουτίζοντας τον στόλο μας με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα, αποσκοπούμε στην αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών στον κλάδο των μεταφορών οχημάτων και μηχανημάτων . Παρέχουμε αξιόπιστη και γρήγορη οδική βοήθεια που αναλαμβάνει να μεταφέρει το όχημα σας σε περίπτωση ακινητοποίησης του είτε από μηχανική βλάβη, είτε από πρόβλημα ανεφοδιασμού, είτε για αλλαγή ελαστικού ή οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οδική βοήθεια

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο της οδικής βοήθειας με ιδιόκτητα, σύγχρονα, αξιόπιστα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό ικανό να φέρει εις πέρας υπηρεσίες μεταφορών για μικρά και μεγάλα οχήματα.

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Η παροχή οδικής βοήθειας γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά εντός της περιφέρειας Αττικής και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα σε συνεργασία με τους κατά τόπους συνεργάτες μας. Οι μεταφορές γίνονται προς τα εκάστοτε τοπικά συνεργεία και σε μάντρες σε περιπτώσεις όπως βλάβη ή ατύχημα, ανάγκη αλλαγής ελαστικού, έλλειψης βενζίνης και γενικότερης ακινητοποίησής του.

Αντικείμενα δραστηριότητας μας

Τα ιδιόκτητα οχήματα, τα μηχανήματα και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ρυμουλκήσει αυτοκίνητα, minibus, σχολικά, πούλμαν, μοτοσυκλέτες, παπάκια, σκούτερ, τρακτέρ, αγροτικά οχήματα, τροχόσπιτα, καθώς και ελαφρά φορτηγά έως 7 τόνους. Αναλαμβάνουμε να ρυμουλκήσουμε το όχημα σας μετά από τρακάρισμα, ντεραπάρισμα, τουμπάρισμα, εκτροπή, ανατροπή, φωτιά, καταστροφή, πλημμύρα, χιόνια, απεγκλωβισμό του από κωλύματα όπως λάσπη, διπλώματα, μπατάρισμα, άμμο είτε βρίσκεται εντός είτε εκτός οδοστρώματος π.χ. χαντάκι, ρέμα κ.α.

Enter your keyword