Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα στις μεταφορές εύφλεκτων ADR.

Η πολύχρονη πείρα μας έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Χάρη στον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση. Εμπλουτίζοντας τον με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα, αποσκοπούμε στην αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Μεταφορές εύφλεκτων ADR

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο των μεταφορών εύφλεκτων με ιδιόκτητο, σύγχρονο, αξιόπιστο στόλο και έμπειρο προσωπικό. Διαθέτοντας τράκτορες ,τριαξονικά, συρόμενα και γερανοφόρα οχήματα πιστοποιημένα με κλάση ADR καθώς και οδηγούς με την ίδια πιστοποίηση είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε πάντα την κατάλληλη απάντηση σε κάθε μεταφορική σας ανάγκη.

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Εκτελούμε παντός τύπου μεταφορές εύφλεκτων ADR πανελλαδικώς αλλά και εκτός Ελλάδος.

Τομείς δραστηριοποίησης

Η εταιρία μας μεταφέρει ειδικής κατηγορίας εύφλεκτων, εκρηκτικές ουσίες και είδη, αέρια, εύφλεκτα υγρά, εύφλεκτα στερεά, αυτενεργές ουσίες και στερεά απευαισθητοποιημένα εκρηκτικά, ουσίες με πιθανότητα αυτόματης καύσης, ουσίες που σε επαφή με το νερό αναδίδουν εύφλεκτα αέρια, οξειδωτικές ουσίες, οργανικά υπεροξείδια, τοξικές ουσίες, μολυσματικές ουσίες, ραδιενεργά υλικά, διαβρωτικές ουσίες, διάφορες επικίνδυνες ουσίες και είδη κ.λπ.

Enter your keyword