Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Η πολύχρονη πείρα μας έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Χάρις τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση. Εμπλουτίζοντας τον με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα, αποσκοπούμε στην αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών. Έχουμε την εμπειρία να φροντίσουμε το κάθε μηχάνημα ξεχωριστά ώστε να μην έχει την παραμικρή φθορά κατά την μεταφορά του.

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων όπου με το έμπειρο προσωπικό καθώς και τον ιδιόκτητο, σύγχρονο και αξιόπιστο στόλο της, άρτια εξοπλισμένο με γερανούς, πλατφόρμες βαρέος τύπου καθώς και κλαρκ, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε μεταφορική σας επιθυμία.

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Εγγυόμαστε μεταφορές εμπορευμάτων σε κάθε σημείο της Ελλάδας , σε ελάχιστο χρόνο φόρτωσης - παράδοσης και άψογη μεταφορά των προϊόντων χωρίς φθορές και χωρίς ταλαιπωρία.

Τομείς δραστηριοποίησης

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεταφορές βαρέων και παντός τύπου εμπορευμάτων από και προς την Αθήνα και προς όλη την Ελλάδα. Μεταφέρουμε έπιπλα, αντίκες, ψυγεία, πλυντήρια, θερμοσίφωνες, μουσικά όργανα, εκκλησιαστικό εξοπλισμό, βιτρό, έργα τέχνης, επαγγελματικό εξοπλισμό, φούρνους, συλλεκτικά είδη κ.α.

Enter your keyword