Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα στις εξειδικευμένες οδικές μεταφορές.

Η πολύχρονη πείρα μας έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Χάρη στον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στις εξειδικευμένες οδικές μεταφορές. Εμπλουτίζοντας τον με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα, αποσκοπούμε στην αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών. Μεταφέρουμε με τη μεγαλύτερη ασφάλεια , προσοχή και εχεμύθεια εξειδικευμένες μεταφορές όπως έργα τέχνης , αντίκες , αγάλματα , μουσικά όργανα , οικίσκοι (προκάτ) , μικρά εκκλησάκια , συλλεκτικά αυτοκίνητα  κ.α.

Εξειδικευμένες οδικές μεταφορές

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο των εξειδικευμένων μεταφορών με ιδιόκτητα, σύγχρονα, αξιόπιστα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό. Τα φορτηγά μας φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τηρούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για τη σωστή και ασφαλή μεταφορά ακόμη και αντικειμένων με ιδιαιτερότητες και δυσκολίες όπως είναι αυτή της μεταφοράς πιάνων, έργων τέχνης και αγαλμάτων.

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Οι μεταφορές ειδικών φορτίων με όλες τις ιδιαιτερότητές τους, είναι μέσα στις υπηρεσίες που παρέχουμε υπεύθυνα εδώ και πολλά χρόνια. Είτε πρόκειται για κάποιο αντικείμενο που βρίσκεται σε όροφο είτε έχει ιδιαιτερότητα οδικής μεταφοράς, ευαισθησίας ή βάρους, διαθέτουμε κάθε είδους εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Τομείς δραστηριοποίησης

Μεταφέρουμε με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, προσοχή και εχεμύθεια εξειδικευμένες μεταφορές όπως έργα τέχνης, οχήματα αντίκα, αγάλματα, πιάνο, χρηματοκιβώτια, πίνακες, βιτρό κ.α

Enter your keyword