Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και το άρτιο αποτέλεσμα σε εργασίες που χρήζουν ασφαλούς ανύψωσης με ανυψωτικό – καλάθι.

Η πολύχρονη πείρα μας έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα βρει μια λειτουργική λύση άμεσα και αποτελεσματικά. Χάρη στον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση. Εμπλουτίζοντας τον με σύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα, αποσκοπούμε στην αρίστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών με ανυψωτικό – καλάθι. Τα καλάθια εργασίας που διαθέτει η επιχείρηση μας έχουν ανυψωτική ικανότητα έως 35m και είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση για αλλαγή και τοποθέτηση αυτοκόλλητων λογότυπων σε εταιρίες, τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων, τοποθέτηση και επισκευές ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε βιομηχανικούς χώρους, καθαρισμό γυάλινων κτιρίων, κοπή και κλάδεμα δέντρων, αλλαγή ηλεκτρολογικού υλικού στους λαμπτήρες φωτισμού γηπέδων, επισκευές στις προσόψεις πολυκατοικιών, για βιντεοσκόπηση διαφόρων εκδηλώσεων όπως αγώνων ποδοσφαίρου, σκηνές κινηματογραφικού υλικού, graffiti σε πολυκατοικίες  κ.λπ.

Ανυψωτικό & Καλάθι

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο της μεταφοράς και ανύψωσης με ιδιόκτητα, σύγχρονα, αξιόπιστα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, ικανό να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Μπορεί να αντεπεξέλθει από την πιο απλή ως την πιο απαιτητική εργασία.

Υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας

Τα αυτοκινούμενα καλαθοφόρα εργασίας έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν δύσκολες θέσεις εργασίας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Με ύψος που μπορεί να φτάσει έως και τα 35 μέτρα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εργασίες εξαγωγής, φόρτωσης, μεταφοράς, εκφόρτωσης, ανύψωσης, καταβίβασης, τοποθέτησης, μετακίνησης κ.α.

Τομείς δραστηριοποίησης

Ανυψώσεις ηλεκτρικών συσκευών, δομικών υλικών, αλουμινίων, υαλοπινάκων, ειδών καγκελαρίας, ηλιακών θερμοσιφώνων, φωτοβολταϊκών, καυσόξυλων καθώς επίσης και κλάδεμα δέντρων, καθαρισμό τζαμιών κ.α

Enter your keyword